De Kampeer Specialist van Zeeland

Kamperen geeft de beste ervaring

Posted by on mei 2, 2015 in Nieuws | 0 comments

Midden in de Belgische Ardennen ligt het kleine plaatsje Bertrix. Met zijn 8000 inwoners is het idyllische dorpje de ideale plaats om het dagelijkse leven te ontvluchten en even helemaal tot rust te komen. En er is geen betere manier om dit te ervaren dan door te kamperen.

Het grootste en belangrijkste verschil tussen kamperen en in een hotel verblijven is de afstand tot de omgeving waarin je wilt zitten. Wanneer je naar Bertrix gaat, ga je voor de natuur. Hotels staan over het algemeen in het dorp wat betekent dat je telkens een eindje moet reizen om jezelf omgeven door de natuur te vinden. Dit is niet nodig wanneer je kampeert. Kamperen betekent 24/7 in het midden van de natuur verblijven. Het betekent omringd te zijn met prachtige heuvels, bossen en velden. Het betekent een vakantie ín de natuur, niet naast de natuur.

Natuur Camping Bertrix

Veel mensen kiezen niet voor kamperen door het gebrek aan comfort dat het met zich meebrengt. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Kamperen betekent niet alleen het opzetten van een tent waar je je gedurende de trip constant in en uit moet wurmen. Kamperen kan ook in een luxe stacaravan die voorzien is van alle gemakken zoals Wi-Fi, badkamer, toilet en keuken. De perfecte manier om op comfortabele manier midden in de natuur te verblijven!

Leave a Comment